Bindweefselmassage met klankschaalhealing

Vanaf nu is het mogelijk om met Brigitte een afspraak te maken voor bindweefselmassage.

Deze vorm van massage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam; de laag tussen de spieren en de huid. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten zoals hoofdpijn en migraine, buik en borstkas aandoeningen, maag en darm aandoeningen, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid, aandoeningen aan het bewegingsapparaat, gewrichtsproblemen en slapeloosheid.

Een bindweefselmassage kost 30 euro voor een behandeling van anderhalf tot twee uur
Voor vragen of afspraken kun je contact opnemen met Brigitte: brigitte@yogaenmeditatie.com

Leave a Reply