Mijn laatste wens

Mijn laaste wens is om mijn kinderyogaboek uit te geven.

Mijn naam is Brigitte Mulder en ik heb 25 jaar kundalini yoga lessen gegeven aan kinderen, tieners en volwassenen.

Half februari 2018 kreeg ik te horen dat ik kanker had. Het is allemaal heel intensief en snel gegaan. Nu lig ik in een hospice en ben in de laatste levensfase. Mijn laatste grote wens is dat het kinderyogaboek wat ik geschreven heb uitgegeven mag worden. Ik wens dat al mijn kennis en ervaring via dit boek doorgegeven mag worden zodat veel kinderen er plezier van mogen beleven.

Het boek ligt al bij de uitgever maar ik kom echter 1500,00 tekort voor de lay-out.

Via https://www.doneeractie.nl/mijn-laatste-wens/-31058?  Kan iedereen die dat wil een donatie doen.

Ik ben dankbaar met elk bedrag wat wordt geschonken.

Namaste, sat nam,

Brigitte

Leave a Reply