Kinderyoga boek

Van 2015 tot en met 2018 heeft Brigitte hard gewerkt aan een kinderyogaboek waarmee zij haar kennis in boekvorm kon gaan overdragen. Begin 2018 werd bij haar echter de diagnose kanker gesteld, waarop een snel heftig ziektebeeld volgde. In november 2018 kwam Brigitte in een hospice terecht en is er met de hulp van vrienden, familie en vele andere lieve mensen beweging in gekomen om dit boek nog werkelijk een vorm te geven.

Bericht van Brigitte van 20 november 2018:

Dank voor alle gulle gaven groot en klein en vooral ook alle lieve woorden er bij. Ik ben er heel blij mee en dankbaar. Het ontroert me diep dat zo vele het ondersteunen. Het wordt nu gedrukt en komt over een paar dagen beschikbaar. Ik verheug me er op om het in mijn handen te voelen.
We verkopen het voor 25 euro (excl. verzendkosten). Je kunt het bestellen via boek@yogaenmeditatie.com of onderstaand bestelformulier. Vermeld naam, adres, aantal te boeken en of je het wil laten verzenden (verzendkosten tm 3 boeken 3,80, 4 of meer boeken 6,95). Vanaf 20 exemplaren bieden we 10% korting aan; vanaf 30 exemplaren 15% korting.

Ieder die 30 euro of meer gedoneerd heeft krijgt een gratis boekje opgestuurd; stuur daarvoor ook even een mailtje naar boek@yogaenmeditatie.com of onderstaand bestelformulier en vermeldt daarbij de naam waaronder je gedoneerd hebt, de omvang van de donatie (ook anonieme donaties mogen daar aanspraak op maken!) en je adres. Je kunt ook aangeven het te willen ophalen op Resedastraat 74 in Eindhoven. Dat scheelt verzendkosten! Liefs en groet aan ieder die dit boekje mogelijk gemaakt heeft en dat het zich ver mag verspreiden zelfs over onze grens heen. Sat nam. Namaste. Brigitte
p.s. mijn lichaam gaat snel achteruit maar mijn geest is nog heel helder, ik heb geen pijn meer en geniet van elke dag en elk moment

boek

Leave a Reply