Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is een krachtige en volledige vorm van yoga, meditatie en zang. De oefeningen zijn dynamisch en richten zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie. Fysiek houdt het je in vorm het maakt je soepel en sterk, geeft ontspanning, nieuwe energie en verbetert je weerstand. De oefeningen hebben een sterk reinigende werking waardoor gifstoffen maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgelost.

De combinatie van yoga, meditatie en het zingen van mantra’s brengen je in contact met jezelf als een eenheid. Je hoeft niet bijzonder lenig te zijn om aan de lessen deel te kunnen nemen, je werkt vanuit je eigen realiteit. Kundalini Yoga is een investering in je eigen gezondheid, welzijn en bewustzijn.

 

Voorbereiding voor de Les:

Trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen; Natuurlijke materialen zijn prettig. Neem een dikke trui of dekentje van natuurlijk materiaal mee voor de ontspanning en een flesje water, zodat je tijdens de les kunt drinken. Eet ongeveer ander half uur voor de les geen zware maaltijden. Drink voldoende water na de les; de afvalstoffen moeten door het lichaam worden uitgescheiden.

Lesschema en kosten

Brigitte geeft geen lessen meer

 

Wil je meer weten over wat kundalini yoga allemaal inhoud? Lees hier verder